logo.gif
 

Volda Småbåtlag
Postboks 88
6101 Volda
Orgnr. 997 893 999

 

Styreleiar 2021
Frode Opsvik
Telefon: 450 65 503
Epost:
voldasmabatlag@gmail.com

  Volda Småbåtlag  

Båtplass 232 ledig

Båtplass 232 i Sentrumshamna er no ledig for overdraging/salg. Plassen er 3,5 meter brei. Medlemar som står på bytelista får no tilbod om å vurdere plassen. Dersom ingen av dei ønsker plassen, går tilbodet vidare til medlemar på ventelista for kjøp av plass.

Båtplass 53 ledig

Båtplass 53 i Rotsethamna er no ledig for overdraging/salg. Plassen er 2,5 meter brei. Medlemar som står på bytelista får no tilbod om å vurdere plassen. Dersom ingen av dei ønsker plassen, går tilbodet vidare til medlemar på ventelista for kjøp av plass. Det blir gitt beskjed pr e-post og SMS til dei som står på listene.

Har du ikkje betalt fakturaen?

I månadsskiftet mai/juni sende vi ut faktura for medlemspengar og straumforbruk. Dei fleste har betalt, men det er framleis nokre som står ubetalte.

Sjekk e-posten din om du meiner du ikkje har fått faktura frå oss. Det er Visma Autoinvoice som sender ut fakturaer på vegne av Småbåtlaget, så e-posten kan ha avsender Autoinvoice Transactions (noreply.autoinvoice@visma.com).

Og når du betalar er det svært viktig at du bruker KID-nummeret på tilsendt faktura. Det sparer oss for mykje tid og krefter på å spore opp innbetalingane.

Vi sender snart ut purringar.

Flo og fjøre i Volda oppdatert av Kartverket

CMS og Design: Osberget